FOTOGALERIJA: Veterani Hajduka odigrali protiv DES-a humanitarnu utakmicu

FOTOGALERIJA: Veterani Hajduka odigrali protiv DES-a humanitarnu utakmicu

Sredstva od ulaznica uplaćena su za liječenje Ivana Višića

Odlična atmosfera, lijep događaj... Svi koji su navratili u malu dvoranu SC Gripe uživali su u ugodnoj utakmici između selekcije DES-a i veterana Hajduka, koja je odigrana povodom 70. rođendana DES-a. Revijalni susret imao je i svoju humanitarnu notu, sredstva od ulaznica uplaćena su za liječenje Ivana Višića.

- Rado se odazivamo pozivima koji imaju humanitarni predznak. A posebno nam je zadovoljstvo bilo doći i uveličati obilježavanje 70 godina DES-a - kazao je u ime veterana Hajduka Vlatko Đolonga.

Na kraju je Hajduk pobijedio s 5:1, 'desovci' su držali 0:0 sve do sredine drugog poluvremena, ali onda je bolja fizička sprema došla do izražaja.

- Trenirat ćemo i dalje, biti još bolji. Velika je stvar što smo formirali nogometnu ekipu, ovo je naša premijera, zadovoljni smo i sretni. Hvala Hajduku što je još jednom pokazao veličinu i odazvao se našem pozivu - kazao je izbornik DES-a Edi Ponoš.

Ovacije je doživio vratar DES-a Jakov Ugrina, koji je poput magneta kupio sve lopte, imao niz vrhunskih obrana, toliko je razgalio ravnateljicu DES-a Editu Maretić-Dimlić da mu je tijekom utakmice obećala slobodne dane kako bi se mogao posvetiti treningu. A kada je počasni gol za DES postigao Branko Plazibat dvorana je doslovno proključala.

Strijelci za Hajduk bili su Ivica Mornar 2, Pralija, Puljiz i K. Vulić. Odlično je sudila Tamara Benković.

DES: Jakov Ugrina, Mate Spajić, Tonći Bandalo, Miro Rončević, Branko Plazibat, Jure Šolić, Ivan Sarić, Dušan Apić, Bepo Nikšić, Ivan Miletić, Nikola Žuro, Marko Babić, Julijo Lukešić, Tonći Galešić. Izbornik Edi Ponoš.

Hajduk: Milenko Bikić, Darko Miladin, Kažimir Vulić, Nenad Pralija, Hrvoje Vejić, Ivica Mornar, Nikica Cukrov, Hari Vukas, Zdenko Adamović, Stipe Andrijašević, Goran Šušnjara, Jurica Puljiz, Mario Osibov, Mario Božiković, Ivica Bačić. Stručni stožer Željko Mijač, Goran Brailo, Denis Putnik, Darko Butorović, Milo Nižetić, Romeo Vulas.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54876, "");
Pregledaj komentare