Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka FOTOGALERIJA: Vulikić i Jelavić donijeli pobjedu Solinu, Dugopolje slavilo u gostima!

FOTOGALERIJA: Vulikić i Jelavić donijeli pobjedu Solinu, Dugopolje slavilo u gostima!

Na Šubićevcu je Šibenik pobijedio Hajduka II sa 3:2

U prvom kolu 2. HNL Solin je na svom terenu svladao Hrvatski dragovoljac sa 2:1. Strijelci za domaćine su bili Vulikić u 6. i Jelavić u 64. minuti, a 'dragovoljci' su privremeno izjednačili u 56. minuti.

Kustošija je na svom terenu poražena od Dugopolja rezultatom 2:3. Strijelci za momčad Stipe Balajića su bili Rakić, Jovanović i Jukić.

U tijeku je susret između Šibenika i Hajduka II, domaćini su poveli u 2. minuti golom Obenga, a na 1:1 je u 9. minuti izjednačio Bajić. U 21. minuti je Šibenik golom Raka poveo sa 2:1. U 41. minuti je opet Obeng povisio na 3:1. U 71. minuti je Bajić smanjio na 3:2. To je bio i konačni rezultat.

Rezultati:

Solin - Hrvatski dragovoljac 2:1

Kustošija - Dugopolje 2:3

Međimurje - Orijent 1919 1:1

Sesvete - Cibalia 1:1

Šibenik - Hajduk II 3:2

Vaša reakcija na temu