Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka FOTOGALERIJA IZ OMIŠA: Kiša sve pokvarila, trening je trajao samo dvadesetak minuta

FOTOGALERIJA IZ OMIŠA: Kiša sve pokvarila, trening je trajao samo dvadesetak minuta

Jaka kiša uz neugodan vjetar otjerala je posjetitelje, a malo potom i reprezentativce

Jak pljusak, koji nije jenjavao cijelo poslijepodne, obilježio je današnji otvoreni trening hrvatske nogometne reprezentacije u Omišu.

Brojna djeca su organizirano autobusima dolazila još sat vremena prije utakmice, uz okolnje klubove su tu čak bili i đaci iz Benkovca, koji su se u Omišu zatekli na izletu, no mnogi su počeli napuštati stadion još u trenutku kada su Dalićevi izabranici istrčali na teren.

Jaka kiša uz neugodan vjetar otjerala je posjetitelje, a malo potom i reprezentativce. Trening je potrajao samo dvadesetak minuta, a u fotogaleriji provjerite što je za to vrijeme snimio naš fotoreporter Ivica Čavka... 

Vaša reakcija na temu