Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Franck Zoa Ohandza: Dinamo mi je ponudio ugovor, ali bilo je prekasno, već sam dao riječ ljudima iz Hajduka

Franck Zoa Ohandza: Dinamo mi je ponudio ugovor, ali bilo je prekasno, već sam dao riječ ljudima iz Hajduka

Čuo sam priče vezane za Hajduk, bio sam vrlo uzbuđen, za mene je ovo veliki izazov

Novo lice u momčadi Hajduka je Franck Zoa Ohandza. Napadač koji je proljetni dio sezone proveo u drugoligašu Sesvetama i tamo bio jedan od najboljih igrača Druge lige, na Pohorju je u četvrtak odradio svoj prvi trening s momčadi.

- Prvi dojam je taj da je ekipa vrlo mlada, a ne mogu skriti kako su me svi izvrsno primili - započeo je Franck i nastavio:

- Sad mi je u prvom planu da dođem u željenu formu i optimalno fizičko stanje. Trener mi je rekao da ćemo ići korak po korak, tek sam stigao s odmora i priključio se momčadi.

Prethodnih šest mjeseci prometnuo se u jednog od najboljih igrača drugoligaškog društva, u 10 susreta zabio 12 pogodaka, a onda je uslijedio poziv s Poljuda.

- Bili smo prava momčad, a ja sam zaista imao odličnu polusezonu. Pri samom kraju prvenstva, moj menadžer mi je kazao da postoji zanimanje Hajduka. Znao sam od koga sam dobio poziv i brzo smo se dogovorili.

Formalno je Ohandza bio vezan ugovorom za Dinamo, a u Sesvetama je igrao na posudbi.

- Od prosinca do lipnja je trajao taj ugovor. Postojala je mogućnost da ga i produžim, zapravo su mi ponudili novi ugovor, ali bilo je prekasno. Već sam dao riječ ljudima iz Hajduka, a i glavom sam već bio u Splitu - kazao je Franck.

- Čuo sam priče vezane za Hajduk, bio sam vrlo uzbuđen, za mene je ovo veliki izazov - dodao je.

Pratio je rasplet 1. HNL ovog proljeća pa je upoznat i sa situacijom na Poljudu.

- Znam da smo prošle godine bili treći u prvenstvu iza Dinama i Rijeke. Isto tako znam da ćemo ove sezone imati dosta izmijenjenu momčad, sve su to mahom mladi momci koji daju sve od sebe. Mislim da nas zajedništvo može odvesti daleko, ali moramo biti strpljivi - rekao je Franck.

Još nije nikad bio u gradu pod Marjanom...

- Istina, ali naravno da sam se puno raspitivao i pogledao fotografije na internetu. Prelijep je to grad s prekrasnim plažama - zaključio je Franck.

Vaša reakcija na temu