Franko Kovačević: Makar sam igrao za Rudeš, osjećao sam se kao da Torcida navija za mene

Franko Kovačević: Makar sam igrao za Rudeš, osjećao sam se kao da Torcida navija za mene

Sigurno je bilo lijepo igrati na Poljudu prvi put pred dobro ispunjenim stadionom - kazao je Pasariček

Franko Kovačević ove je zime iz Hajduka otišao na posudbu u Rudeš.

- Bilo je čudno. Utakmica je bila dobra, imali smo i mi svojih prilika. Istina je da smo se branili, ali dobro smo izlazili u kontre.

Teško je bilo očekivati nešto više od časnog poraza?

- Pobijedili smo nedavno Inter, to nas je malo diglo. Dobro smo se spremili za Hajduk, ali oni su odradili sve kako treba.

Kakav ti je bio osjećaj istrčati na Poljudu pred 11.000 ljudi?

- Igrao sam protiv Evertona pred još više ljudi. Bilo je odlično. Torcida je Torcida, nitko nema takve navijače. Napravili su atmosferu. Makar sam igrao za Rudeš osjećao sam se kao da navijaju za mene. Stvarno je bilo dobro.

Kako te se dojmio Hajduk?

- Hajduk sad s novim trenerom ima nove principe. Imaju dobru igru, pobjeđuju, posloženi su, to je najvažnije za njih. Želim im svu sreću da izbore Europu i da budu što bolje plasirani.

Luka Pasariček ove je zime s Poljuda također otišao na posudbu u Rudeš.

- Sigurno je bilo lijepo igrati na Poljudu prvi put pred dobro ispunjenim stadionom. Nažalost, nije bilo u dresu Hajduka, ali je bio predivan osjećaj i nadam se da će ih biti još više. 

Rudeš se pokazao u vrlo dobrom izdanju?

- Znali smo da je Hajduk jako dobro postavljena momčad, tako smo se i pripremali za utakmicu. Znali smo da ćemo imati malo šansi i da kad do njih dođemo da ih moramo iskoristiti. Nažalost, šanse koje smo imali nismo iskoristili. To je tako u nogometu, kad ne zabiješ onda primiš - zaključio je Pasariček.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare