Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FULHAM SE VRATIO U PREMIERSHIP: U drami na Wembleyju su nakon produžetaka svladali Brentford!

FULHAM SE VRATIO U PREMIERSHIP: U drami na Wembleyju su nakon produžetaka svladali Brentford!

Junak je bio Joe Bryan koji je zabio dva pogotka

Fulham se vraća u Premiership. Nakon godine dana momčad Scotta Parkera izborila je povratak u elitu. U završnom obračunu Fulham je na Wembleyju nakon produžetaka svladao Brentford 2:1. 

Junak Fulhama bio je 26-godišnji lijevi bek Joe Bryan koji je ove sezone zabio jednom, a onda je Brentfordu zabio dva pogoka, u 105. i 117. minuti i osigurao Fulhamu promociju. Brentford je do kraja samo uspio smanjiti na 2:1 golom Dalsgaarda u 124. minuti. 

Fulham se tako priključio Leedsu i West Bromwich Albionu koji su već ranije osigurali povratak u Premier ligu.

Brentfordu ostaje gorak okus s obzirom da su regularni dio sezone zaključili s dva poraza, a ni u doigravanju nisu uspjeli doći do promocije. 

Vaša reakcija na temu