Foto: Joško Šupić FUTSAL: Duje Bajrušović proglašen najboljim igračem u 2018. godini!

FUTSAL: Duje Bajrušović proglašen najboljim igračem u 2018. godini!

Slavio je ispred prošlogodišnjeg pobjednika Darija Marinovića

Duje Bajrušović dobitnik je trofeja CROfutsal za najboljeg igrača Hrvatske u 2018.godini!

U tradicionalnom izboru CROfutsala, u kojemu se bira najbolji igrač u prethodnoj kalendarskoj godini, Duje Bajrušović je uvjerljivo slavio ispred prošlogodišnjeg pobjednika Darija Marinovića. O pobjedniku ovog izbora odlučuju glasovi stručnog žirija, novinarskog žirija i čitatelja ovog specijaliziranog portala.

Četvrti je ovo po redu izbor za najboljeg futsal-igrača Hrvatske. U premijernom izdanju najboljim u 2015. godini proglašen je Franco Jelovčić, a nakon njega ovu laskavu titulu osvajali su Tihomir Novak i Dario Marinović.

Zanimljivo, u sva četiri dosadašnja izdanja izbora konačni je pobjednik osvajao najveći broj glasova kod sva tri 'glasačka tijela'. Tako je bilo i ove godine; Bajrušović je kako kod čitatelja, tako i kod stručnog i novinarskog žirija osvojio najveći broj glasova ispred Darija Marinovića. Bajrušović u Makarskoj proživljava novu igračku mladost, te je bio apsolutni junak Novog Vremena Apfel u finalu doigravanja, gdje su Makarani slavljem protiv Split Tommyja osvojili naslov prvaka Hrvatske.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(40349, "");
Pregledaj komentare