Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Garcia: Erceg nam daje poseban natjecateljski mentalitet

Garcia: Erceg nam daje poseban natjecateljski mentalitet

Imate jako kvalitetne igrače

Trener Istre Gonzalo Garcia nakon remija na Poljudu je rekao:

- Teška utakmica za obje momčadi. Hajduk je počeo agresivno, ali mi smo imali odgovor. U zadnjih deset minuta utakmice je trebalo preživjeti njihov pritisak, na kraju se moramo zadovoljiti bodom.

Potom je dodao:

- Trebalo je Livaju držati što dalje od šesnaesterca, kod drugog gola smo ušli previše u krilo vrataru. Kad je Livaja izvan šesnaesterca, onda ni Krovinović ne može doći do izražaja. Inače imate sjajne igrače, Biuk je odličan, kad primi loptu trebaju dvojica da ga zaustave. Naš plan je bio udaljiti ih od našeg gola.

Na kraju je zaključio:

- Malo sam i razočaran jer smo bili blizu pobjede, a što se Ante Ercega tiče, osjećam da od trenutka kada je došao uživa u igri, osjeća se slobodan pokazati kvalitetu. Za nas je jako važan i daje nam poseban natjecateljski mentalitet.

Vaša reakcija na temu