Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Gattuso: Pojačanja moramo dovesti što prije, da budemo kompletni i što bolje se uigramo

Gattuso: Pojačanja moramo dovesti što prije, da budemo kompletni i što bolje se uigramo

'Tri punta u tablici se neće sama upisati'

Hajdukov trener Gennaro Gattuso nakon poraza od Radomlja (0:1) je rekao:

- Kad se izgubi, ne može se nikako biti zadovoljan. Svjesni smo pogrešaka koje smo učinili. Na nama je da radimo vrijedno kao do sada i kroz proces ispravljamo pogreške. Zahvaljujem igračima na angažmanu danas, sigurno će biti bolje u sljedećoj utakmici.

Kako je zadovoljan igračkim kadrom?

- Poprilično sam zadovoljan s ekipom, nedostaju nam dva igrača, među njima i Ivan Perišić. To su vanjski napadači, gdje smo prilično tanki. Sada njihove pozicije pokrivaju igrači kojima to i nije primarna pozicija, ali, ponavljam, greške ćemo ispravljati u hodu.

Iza njih je ritam od dva treninga po danu, koliko to utječe na utakmice ovog tipa?

- To mnogo utječe na nas. Tri punta u tablici se neće sami upisati. Sada smo odigrali tri prijateljske utakmice, gdje su igrači dobili po 45 minuta, u narednima će biti po 60 minuta za one koji će igrati. Normalno je da se taj umor osjeti, ali to će generalno donijeti benefit momčadi.

Ima li uvid u kvalitetu protivnika s Farskih otoka s kojim se susreću u Europi.

- Vidio sam našeg protivnika. Oni su u sredini prvenstva, odigrali su 20 utakmica. U 21. stoljeću ne postoji jednostavan protivnik. Tipologija nogometa na Farskim otocima je poprilično naporna, fizički su spremni i pripremit ćemo se za njih što je najbolje moguće.  

Kada bi se moglo očekivati neko pojačanje?

- Najviše nam nedostaju dva vanjska napadača, što su pozicije koje najprije moramo popuniti. Pročitao sam mnoštvo imena u kontekstu Hajduka. Pojačanja moramo dovesti što prije, da budemo kompletni i što bolje se uigramo. 

Vaša reakcija na temu