Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gattuso: Znao sam da neće biti jednostavna utakmica, mnogo smo patili

Gattuso: Znao sam da neće biti jednostavna utakmica, mnogo smo patili

'Ovo je drugi sport igrati na ovakvom travnjaku, ali ne priznajem nikakve isprike'

Hajdukov trener Gennaro Gattuso nakon utakmice u Torshavnu (0:0) je rekao:

- Znao sam da neće biti jednostavna utakmica, mnogo smo patili. Trebamo rasti, dosta smo danas griješili pogotovo u zadnjih 25 metara i to me morilo. Ali, trudom i radom to možemo nadići, vidim da ima prostora. Sretni smo što smo prošli dalje.

Igralo se na umjetnoj travi po velikoj hladnoći...

- Ovo je drugi sport igrati na ovakvom travnjaku. Lopta je brža i drugačije skače, ali ne priznajem nikakve isprike, moramo biti spremni na ovakve uvjete. Moramo popraviti našu igru. Bilo je jako hladno, 11 stupnjeva, teško je igrati nakon vrućine u Splitu, ali nema nikakvih opravdanja. Moramo biti bolji u posljednjih 25 metara, imali su tri-četiri kontre gdje smo trebali bolje reagirati u obrani...

Upitali smo ga za najavu Slaven Belupa, te sljedećeg europskog ispita... 

- Glava je kompletno skoncentrirana na Belupo, dolazimo ujutro u 5 u Split, a trening je navečer u 18.30 sati.

Kako je zadovoljan igrom Bambe?

- Dobar je, ali mora biti bolji u napadu, ima još prostora za napredak. Kod dugih lopti s lijeva na desno je malo kasnio u skoku i trku. 

Debitirao je Rakitić, možemo li ga očekivati u nedjelju od prve minute?

- Vidjet ćemo. Nećemo pomagati našim protivnicima - zaključio je Gattuso. 

Vaša reakcija na temu