Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Luka Mladinić Gattuso: Zadovoljan sam rezultatom, utakmica nije bila laka

Gattuso: Zadovoljan sam rezultatom, utakmica nije bila laka

Velika stvar u uzvratu će nam biti podrška 30.000 navijača. Oni ne igraju, ali nadam se da će nam ta atmosfera pomoći

Hajdukov trener Gennaro Gattuso nakon prve utakmice protiv Ružomberoka (0:0) je rekao:

- Utakmica kakvu smo očekivali, okomiti su i fizički jaki. Mogli smo igrati bolje, pogotovo u zadnjih 25 metara. Utakmica nije bila laka, ali igrat ćemo najbolje što možemo u Hrvatskoj.

Je li zadovoljan rezultatom?

- Puno. Znali smo da utakmica neće biti laka, znamo i da u Splitu također neće biti laka. Moramo pokušati ne gubiti lopte. Velika stvar će nam biti podrška 30.000 navijača. Oni ne igraju, ali nadam se da će nam ta atmosfera pomoći da stignemo do cilja.

Zašto je odlučio promijeniti određene igrače, Perišića i Rakitića je ostavio na klupi?

- Vjerujemo u naše prvotimce, Perišić i Rakitić su nakon dugo vremena igrali 70-75 minuta, već u nedjelju je nova utakmica. Trebam ih spremne, kao i kapetana Livaju, radim sve da ih što bolje pripremim. Trajkovski se vratio i sretan sam što ga imamo natrag, također je i Sigur za nas važan igrač. Moram voditi računa o svim svojim igračima, te moramo odigrati najbolje moguće za prolaz.

Vaša reakcija na temu