Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Gattuso bi za Osijek mogao napraviti nekoliko promjena

Gattuso bi za Osijek mogao napraviti nekoliko promjena

Utakmica je na rasporedu u subotu

Gennaro Gattuso i dalje je bez gostujuće pobjede na klupi Hajduka. Četiri utakmice, četiri (k)iksa. Redom: HB Torshavn, Ružomberok, Lokomotiva i Istra. Dva puta 0:0, dva puta 1:1.

Osam bodova od mogućih 12. Dinamo je već na četiri boda plusa. U subotu na Poljud stiže Osijek koji je najveće razočaranje otvaranja sezone. Otišao im je Ramon Mierez, ispali su od azerbejdžanske Zire, a u HNL-u od mogućih 12 osvojili su samo jedan bod!

Ima Osijek svojih briga, ali ima ih i Hajduk. Gattuso je za susret s Osijekom ostao bez Filipa Uremovića koji je na Aldo Drosini zaradio treći žuti karton. Njega će vjerojatno zamijeniti Josip Elez

Realna je promjena i na lijevom beku. Ismael Diallo protiv Istre je odigrao još jednu lošu utakmicu. Dio njegovih 'bravura' osvanuo je i na društvenim mrežama. U početni sastav vratiti bi se mogao (ili morao) Dario Melnjak

S obzirom na ne baš bar dobru izvedbu u Puli, za očekivati je da bi na klupu mogao preseliti Aleksandar Trajkovski

Uz to, Rokas Pukštas i Emir Sahiti, dvojac koji je u prodajnom izlogu, do subote bi mogao napustiti Poljud. 

Bit će zanimljivo za vidjeti hoće li se u konkurenciju za momčad vratiti 'otpisani dvojac' Leon Dajaku i Yassine Benrahou. Nakon 'pomilovanja' vraćeni su u kadar dva dana uoči utakmice s Istrom.

Vaša reakcija na temu