Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić Gattuso neće danas imati presicu, evo i zašto

Gattuso neće danas imati presicu, evo i zašto

Tako je odlučeno

Hajduk sutra u Maksimiru igra protiv Dinama, a trener 'bijelih' Gennaro Gattuso neće danas imati najavnu presicu uoči derbija. Tako su odlučili na Poljudu, smatraju da je momčadi potreban mir, a sigurno bi se trenera pitalo za komentar aktualnog stanja, otkaz Nikoli Kaliniću i ono što je predsjednik Ivan Bilić govorio o njemu i njihovom odnosu. 

Klub će izjavu Gattusa snimiti za Hajduk Digital, a moći će je preuzeti ostali mediji.

Dodajmo i da je presica uoči utakmice uobičajena, ali nije obavezna. Dogodilo bi se, doduše vrlo rijetko, da se preskoči. Zadnji put je tako bilo kad je ritam utakmica bio nedjelja-četvrtak-nedjelja, a trener stalno pred mikrofonima, no Europa je već daleko za nama.

Obavezna je samo presica nakon utakmice, tamo će se Gattuso sigurno pojaviti, tako da će pred novinare prvi put stati u Zagrebu nakon derbija s Dinamom.

Vaša reakcija na temu