Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gattuso pojasnio misli li koristiti Rakitića, Uremović objasnio što je puno veći problem od prilagodbe na vrijeme

Gattuso pojasnio misli li koristiti Rakitića, Uremović objasnio što je puno veći problem od prilagodbe na vrijeme

Presica u Torshavnu

Hajdukov trener Gennaro Gattuso u najavi uzvrata protiv Torshavna je rekao:

- Očekuje nas kompletno drugačija utakmica, klima, hladnoća, teren s umjetnom travom, neće biti lako. Bio sam ovdje i kao igrač, nastupio za reprezentaciju Italije i Glasgow Rangers, to su bile jako teške utakmice. Sutra nam treba veliki Hajduk koji će pobijediti utakmicu.

Upitan je potom hoće li dati minutažu Rakitiću

- Ivan je dobar, zadovoljan sam, napreduje, ako sutra bude prilike, dobit će minute. Tu su on i Bamba, mogli bi obojica dobiti minutažu.

Filip Uremović je kazao:

- Očekujemo tešku utakmicu, vidjeli smo da je protivnik dobar, ući ćemo s respektom, ali idemo na pobjedu. Pokazalo se da smo favoriti, prvi susret je mogao završiti i većom razlikom, no sutra je nova utakmica.

Iz Splita su otišli sa 35 stupnjeva u Torshavn gdje je danas 11.

- Pa dobro, nisu to velike iznimke, svi smo igrali na takvim temperaturama, tako da to ne bi trebao biti problem.

A umjetna trava?

- Mislim da je to puno veća promjena nego vrijeme, puno je drugačija od podloge na koju smo navikli, ali vjerujem da ni s tim neće biti problema. Ta umjetna trava je drugačija nego kod nas, ali imamo dan prilagodbe.


Vaša reakcija na temu