Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk GENERALKA: Prva momčad Hajduka u golijadi bolja od druge, zabio i Gyurcso

GENERALKA: Prva momčad Hajduka u golijadi bolja od druge, zabio i Gyurcso

Igralo se dva puta po 70 minuta

Hajduk - Hajduk II 4:3 (1:2)

Stadion: Poljud
Sudac: Marino Majstrović

Strijelci: 1:0 Gyurcso (45.), 1:1 Seo (52.) 1:2 Filipović (60.), 2:2 Jairo (72.) 2:3 Šarić (87.), 3:3 Jairo (113.), 4:3 Dolček (119.)

Hajduk (prvi dio): Posavec, Tahiraj (od 30. Jakoliš), Dimitrov, Mujakić, Čolina, Jurić, Čuić, Jradi, Caktaš, Eduok (od 32. Gyurcso), Kreković. 

Hajduk II (prvi dio): Baždarić (od 46. Sentić), Unušić (od 54. Iličić) , Burin, Barišić, Bekavac, Čalušić, Grubišić, Filipović, Lauš, Seo, Chinedu. 

Hajduk (drugi dio): Ljubić, Jakoliš, Vušković, Radić, Dolček, Nejašmić, Pršir, Gyurcso, Blagaić, Jairo, Diamantakos. 

Hajduk II (drugi dio): Sentić, Iličić, Škaričić, Vujčić, Dellova, Čubelić, Mijatović, Giljanović, Tolaj, Brnić, Šarić. 

Prva i druga momčad Bijelih odigrale su međusobnu trening utakmicu uoči početka prvenstva koje je na rasporedu za sedam dana. Odigrale su momčadi Igora Tudora i Marija Despotovića dva puta po 70 minuta s tim da se prvi dio utakmice igrao na glavnom terenu, a drugi na pomoćnom.

U vrlo zanimljivom dvoboju slavila je prva momčad Bijelih rezultatom 4:3, a vidjeli smo na oba terena dobre akcije, preokrete i niz lijepih pogodaka. 

Prva momčad došla je do vodstva preko Adama Gyurcsa u 45. minuti susreta. Vice Baždarić je u izglednoj prilici srušio Marija Čuića na 18 metara, a Gyurcso je zatim iz slobodnog udaraca prebacio živi zid i vrlo lijepo pogodio sami desni kut. 

Do izjednačenja je došlo u 52. minuti susreta, Tino Blaž Lauš presjekao je loptu na dvadesetak metara, dodao je Seu koji je iz prve potegao iskosa i pogodio za 1:1, a do preokreta u 60. minuti kada je pogrešku igrača prve momčadi iskoristio Filipović, sjurio se prema vratima i pogodio pored Josipa Posaveca. 

U drugoj minuti drugog dijela utakmice Jairo je iz blizine izjednačio na 2:2 nakon ubačaja Marina Jakoliša s desnog boka, a u 17. minuti Ivan Šarić pogodio je za novo vodstvo druge momčadi od 3:2. Novo poravnanje rezultata vidjeli smo u 43. minuti drugog dijela nakon što je Jairo sigurno realizirao jedanaesterac kojeg je prethodno izborio Jakov Blagaić. 

Do potpunog preokreta druga momčad je došla u 49. minuti drugog dijela nakon što je Ivan Dolček iskoristio jedan odbijanac i s 13 metara poslao neobranjiv udarac u donji desni kut. 

Vaša reakcija na temu