Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gladijatorski okršaj u Marina Frapa Resortu: 'The Dominator' protiv Penzesa, WBF prvak Vučević u ringu s Mađarom Csomorom

Gladijatorski okršaj u Marina Frapa Resortu: 'The Dominator' protiv Penzesa, WBF prvak Vučević u ringu s Mađarom Csomorom

Marina Frapa Resort Rogoznica i ove će godine biti domaćin večeri sjajnog boksa! U ringu smještenom u centralnom dijelu marine rukavice će ukrstiti 18 boksača te dvije boksačice u deset sjajnih mečeva.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izdanja 'Oluje u Frapi', boksački spektakl u marini dogodit će se i ove godine, i to u subotu, 10. kolovoza, s početkom u 21 sat.  Pod ovogodišnjim nazivom 'Frapa Gladiators Boxing Night' posjetitelji će imati priliku odgledati devet muških i jedan ženski boksački meč.

De Mori i Vučević kao glavne zvijezde

Nositelj prve glavne borbe bit će Marko Vučević, međunarodni WBF prvak u teškoj kategoriji. Ovaj nekadašnji kick boxer, a danas klasični boksač, dobro je poznat i omiljen među domaćom publikom. Rukavice će ukrstiti s Mađarom Andrasom Csomorom, tridesetjednogodišnjakom teške kategorije. Meč protiv Vučevića prilika je za Csomora da 'osvjetla obraz' na hrvatskoj boksačkoj sceni pa se u Frapi očekuje žestok okršaj.

Mark de Mori, Australac 'teške kategorije' poznatiji kao 'The Dominator', koji je u dosadašnjoj karijeri upisao 37 pobjeda, od čega 32 nokautom, nositelj je druge glavne borbe večeri. Publici je poznat po suradnji s Don Kingom i borbi s Davidom Hayeom u londonskoj O2 Areni, kao i pobjedi protiv Mađara Zoltana Csala na prošlogodišnjoj 'Oluji u Frapi'. Očekuje ga susret s Mađarom Laszlom Penzesom, kojemu će ovo biti povratnički meč nakon nedavnog poraza protiv Mostarca Damira Belje u Kaštel Kambelovcu.

U meču cruiserweight kategorije susrest će se Prijedorčanin Ivan Šakić s Irancem Mohammadom Ali Bayat Faridom. U ringu će se zatim okušati još jedan prijedorčanin, boksač poluteške kategorije Željko Stegić, u borbi protiv Banjalučanina Vedrana Šoškana.

Ring će zagrijati i UGRO Boxteam

Čak četiri boksača u Frapu dolaze iz Njemačke. Riječ je o pripadnicima poznate skupine 'UGRO Boxteam' Pattricku Schäferu, Jeromeu Kocku, Christenu 'Fritzu' Wieningu te Uguru Kadamu. Kadema očekuje susret s Dragoljubom Stanojevićem, dok će Dragan Dragojević biti protivnik Jeromea Kocka. Ususret Christenu Wieningu dolazi Novosađanin Nikola Janićijević.

Svi detalji o događaju, kao i cjelovit popis borbi, bit će dostupni na službenim stranicama Marina Frapa Resorta.

Ulaznice za večer uživanja u ovom plemenitom sportu možete nabaviti na recepciji same Marine. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna. Vaganje prije samih borbi održat će se večer uoči događaja, 9. kolovoza u Marina Frapa Resortu Rogoznica.

Vaša reakcija na temu