Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nas Hajduk Godinu dana nakon tragične smrti upisan je u park 'Za sva vrimena'...

Godinu dana nakon tragične smrti upisan je u park 'Za sva vrimena'...

Njegovi prijatelji pobrinuli su se da Ante bude vječno uz Hajduk

Točno godinu dana nakon što je na tragičan način otišao s ovog svijeta, Ante Vukša opet je pronašao način kako biti uz svoj Hajduk.

Zahvaljujući njegovim prijateljima okupljenima oko Društva prijatelja Hajduka Metković, od danas je u parku Za sva vrimena. Prikupili su potreban iznos i pobrinuli se da Ante bude vječno uz Klub koji je toliko volio.

- Imali smo u planu upisati ga u Park, ali prednost smo nakon njegove smrti dali obnovi stana u kojem je poginuo - istaknuo je Ante Marević u ime DPH Metković.

Naime, požar koji je izbio izazvao je veliku materijalnu štetu u stanu u kojem je Ante živio sa svojim roditeljima pa su njegovi prijatelji pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za obnovu nešto iznad 250 tisuća kuna.

- Nakon što smo završili s obnovom, idući korak bio je upis Antinog imena u Park. Organizirali smo humanitarne aukcije, njih 24, a bilo je i uplata mimo toga pa nam je neizmjerno drago što smo uspjeli u svom naumu da prije prve godišnjice izrealiziramo našu ideju -  poručuju Metkovčani i zahvaljuju svima koji su sudjelovali u ovoj inicijativi.

Vaša reakcija na temu