Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Goran Ivanišević pozitivan na koronavirus

Goran Ivanišević pozitivan na koronavirus

Nacional tvrdi da se legendarni tenisač nalazi u samoizolaciji

Goran Ivanišević je pozitivan na koronavirus, doznaje Nacional iz dobro upućenih izvora. Tvrde da se Ivanišević nalazi u samoizolaciji. te da ima lakše simptome bolesti i dobro se osjeća.

Naš legendarni tenisač, osim što je bio u stalnom kontaktu s Novakom Đokovićem čiji je i trener, cijelo se vrijeme družio s tenisačima i sudionicima Adria Toura u Zadru.

Podsjetimo, osim bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, pozitivne rezultate na koronu dobili su i hrvatski reprezentativac Borna Ćorić i srpski igrač Viktor Troicki, kao i Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković nije se s ostalima testirao u Zadru, već u Beogradu. Rezultati su bili pozitivni. Na koronavirus je pozitivna i njegova supruga Jelena.

Vaša reakcija na temu