Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Goran Šušnjara novi trener Orkana

Goran Šušnjara novi trener Orkana

On na klupi kluba iz Dugog Rata ostaje do kraja sezone

Goran Šušnjara novi je trener Orkana.

Klub iz Dugog rata u ovu sezonu je krenuo s Antom Vitaićem na klupi, a u zadnjih pet kola jesenskog dijela prvenstva preuzeo ih je Šušnjara. nakon što se nisu uspječli dogovoriti o nastavku suradnje, momčad je tijekom zimske stanke preuzeo Dalibor Filipović, ali uoči prvenstvenog dvoboja protiv Zadra opet je došlo do promjene, pa je zadnji susret praktički vodio tajnik kluba Vuković.

Sada se Orkan ipak uspio dogovoriti sa Šušnjarom, koji ostaje najmanje do kraja sezone i pokušat će ostvariti gotovo nemoguću misiju, a to je ostanak u ligi iz koje najvjerojatnije ispadaju četiri kluba, a Orkan je trenutno predzadnji. 

Vaša reakcija na temu