Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Goran Šušnjara novi trener Zmaja iz Makarske

Goran Šušnjara novi trener Zmaja iz Makarske

Momčad iz Makarske novi je izazov u karijeri trenera koji je Imotski vratio u Drugu ligu

Goran Šušnjara novi je trener Zmaja iz Makarske, te će na klupi nasjijediti Petra Talajića, koji je vodio momčad u jesenskom dijelu prvenstva.

Šušnjarin zadnji posao bio je u Imotskom, gdje je klub uspio vratiti iz Treće u Drugu ligu nakon 'mrtve trke' sa Šibenikom, a iste je godine proglašen i najboljim trenerom Dalmacije. Prije toga je bio u stožeru prve momčadi RNK Splita, odakle je i poslan da podigne momčad iz Gospina Doca. No, protekle jeseni je došlo do razmimoilaženja, kako s Imotskim, tako i sa Splitom, te je postalo jasno da mora okrenuti novu stranicu.

Novi izazov je Zmaj, momčad koja zauzima pretposljednje, 17. mjesto u 3. HNL, te je osnovni Šušnjarin zadatak izboriti ostanak u ligi, a onda eventualno napraviti i nešto više. Makarska je grad Alena Bokšića i Marija Carevića, s jako dobrim uvjetima za ovaj rang i ne zaslužuje tavorenje pri dnu trećeligaške ljestvice.

Vaša reakcija na temu