Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Goran Šušnjara više nije trener Imotskog

Goran Šušnjara više nije trener Imotskog

'Za nedostatak bodova su isključivo odgovorni igrači'

22.30 - Goran Šušnjara više nije trener Imotskog.

- Zahvaljujemo gospodinu Šušnjari na svemu što je napravio od kad je došao u naš klub, i svojim radom nesebično doprinio povrtaku kluba u 2HNL, i ostvarenju najboljeg plasmana od postanka kluba (5. u drugoj HNL sezana 2014/15, među 15 klubova u RH). Sadašnji, aktualni trenutak kluba, traži od kluba izlazak iz evidentne rezultatske krize, te je obostrano zaključeno da je u ovom trenutku najracionalnije da momčad razbudi novi trener. Svakako smo mišljenja da su isključivo za nedostatak bodova odgovorni igrači, koji su svojim neodgovornim pristupom propustili pobjede, i bodove, u susretima u kojima su protivniku poklanjali iste. Na njima je najveći teret odgovornosti, i imaju priliku popraviti dojam i bodovni saldo, i izboriti se za svoj status, jer i na tom planu će doći do promjena - stoji u izjavi vodstva kluba na službenoj web stranici.

18.00 - 1. ŽNL: Odigrane su dvije utakmice kojima je kompletirano 5. kolo: Sloga - Glavice 4:0, Uskok - Jadran (T) 1:0. ovom pobjedom je Sloga preuzela vrh ljestvice, te sada ima dva boda prednosti ispred Orkana i Omladinca.

17.45 - 3. HNL: U Opuzenu, nogometaši Neretvanca su slavili protiv Omiša s 3:1. ovom pobjedom, Neretvanac se vratio na diobu prvog mjesta sa Solinom.

17.00 - 3. HNL: Primorac 1929 i BŠK Zmaj odigrali su 3:3 u 10. kolu 3. HNL Jug. Domaćini su vodili 2:0 i 3:1, ali Korčulani su uspijeli stići do boda. U utakmici s dva isključenja (Buzov kod domaćina i Čubrilo kod gostiju), kraj utakmice nije dočekao ni trener Primorca koji je zbog psovanja sudaca udaljen sa svoga mjesta u 67. minuti.

12.15 - S druge pak strane, Sinjani smatraju kako je za incident kriv gostujući vratar. Na njihovoj facebook stranici, između ostalog stoji:

'...Stvarno šteta utakmice koju je obilježila neviđena i degutantna provokacija gostujućeg vratara!...'

11.30 - Nakon jučerašnjeg incidenta na utakmici u Sinju između Tekstilca i Trogira 1912, Trogirani su na svojoj facebook stranici objavili poruku sljedećeg sadržaja:

'Tekstilac (0) - (1) HNK Trogir 1912
Prekid utakmice u 80 minuti. Što reći osim kakav grad takvi navijači.'

Bez obzira na sve incidente, pomalo neozbiljno je poistovjećivati nekolicinu neodgovornih pojedinaca s čitavim gradom.

11.00 - Ovog vikedna su na rasporedu bile utakmice 6. kola juniorske lige Središta Split. Hajduk je jučer pobijedio Primorac 1929 na Poljudu rezultatom 6:1, po dva pogotka za 'bijele' su postigli Ćurić, Ivanišević i Šimunović, a počasni gol za Stobrečane zabio je Balić.

---------------------------------------------

REZULTATI, PAROVI I TABLICE

1. HNL: Lokomotiva - Slaven Belupo 1:1, Inter - Dinamo 2:2, Osijek - Split 1:0. Danas (15 sati): Hajduk - Istra, (19 sati): Rijeka - NK Zagreb

2. HNL: Dugopolje - Šibenik 0:3, Imotski - Lučko 1:3, Gorica - Segesta 1:0, Dinamo II - Rudeš 0:2, Cibalia - Sesvete 1:0, Zadar - Hrvatski dragovoljac 2:1

3. HNL: Mosor - Croatia 1:3, Kamen - Val 5:3, OSK - Junak 0:4, Neretva - Zagora 2:0, Zmaj (M) - Primorac (B) 2:0, Hrvace - Jadran LP 5:0, Solin - Hajduk B 2:0. Nedjelja (15 sati): Primorac - BŠK Zmaj, Neretvanac - Omiš.

1. ŽNL: Hvar - GOŠK 1:3, Orkan - Mračaj 1:0, Jadran KS - Postira 2:1, Vinjani - Mladost 4:3. Nedjelja (16 sati): Sloga - Glavice, Uskok - Jadran (T).

Vaša reakcija na temu