Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr GORICA PREDSTAVILA NOVOG TRENERA: 'Ova momčad ima veliki potencijal'

GORICA PREDSTAVILA NOVOG TRENERA: 'Ova momčad ima veliki potencijal'

U Gorici su brzo reagirali nakon smjene Sergeja Jakirovića

Gorica je jučer smijenila Sergeja Jakirovića, a odmah idući dan predstavili su novog trenera. U Goricu je stigao Litvanac Valdas Dambrauskas kojem je posljednji klub bio latvijski RFS iz Rige.

Sretan sam što sam stigao u Goricu. Poznajem sportske ambicije kluba i sportskog direktora Nikoličiusa. U Žalgirisu smo imali dobre trenutke i osvojili trofeje. Ništa u ovom klubu se ne događa slučajno. To je momčad sa stilom i napadačkim karakteristikama. Svaka momčad ima loše trenutke i takav je nažalost došao ovdje. Ja ću im pokušati pomoći da se vrate na stari pobjednički put - rekao je Dambrauskas, a zatim dodao:

- Ovo je momčad koja je u Hrvatskoj pobjeđivala najbolje momčadi poput Rijeke i Hajduka. Ima veliki potencijal i vjerujem da te rezultate možemo ponoviti. 

Vaša reakcija na temu