Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr GOTOVA PRIČA: Erceg potpisao, ima pravo nastupa već protiv Hajduka!

GOTOVA PRIČA: Erceg potpisao, ima pravo nastupa već protiv Hajduka!

Dobili smo i potvrdu iz Gradskog vrta

Ante Erceg karijeru nastavlja u Osijeku, gdje je potpisao jednogodišnju posudbu iz Brondbyja. Više to nije neslužbena vijest, potvrđeno nam je i iz Gradskog vrta da je sve riješeno.

Također, Erceg ima pravo nastupa za Osijek već u nedjelju u 17.55 sati, kada igraju protiv Hajduka. 

Vijest je podigla dosta prašine, s obzirom da je Erceg bio i dobitnik trofeja 'Hajdučko srce' nakon sjajne sezone na Poljudu, no kažimo i to da je u više navrata u proteklom periodu bilo razgovora o povratku u Hajduk.

Erceg nam je u intervjuu objavljenom 12. prosinca 2019. na upit o eventualnom povratku na Poljud rekao:

- Bilo je kontakta još ljetos, a sad je stanje takvo da sve ovisi o klubovima. Ako me Hajduk želi, ja ću se drage volje vratiti, no to će ovisiti prvenstveno o dogovoru 'bijelih' i Brondbyja.

Nakon toga su bila još dva kontakta s 'bijelima', ali nije dobio 'zeleno svjetlo'. Hajduk se okrenuo drugim rješenjima, a Erceg je prihvatio poziv Osijeka.

Vaša reakcija na temu