Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gradonačelnika Splita dočekala poruka pred Poljudom

Gradonačelnika Splita dočekala poruka pred Poljudom

Izvješen je transparent 'Opara lažove - izabra si stranu'

Poruka 'Opara lažove - izabra si stranu' dočekala je gradonačelnika Splita Andru Krstulovića Oparu pred poljudskim stadionom, gdje je danas sastanak predstavnika HNS-a i Grada Splita.

Tema sastanka je utakmica Hrvatska - Mađarska koja se 10. listopada igra na Poljudu. Hajduk ne sudjeluje na današnjem sastanku niti u organizaciji utakmice, a taj stav su zauzeli zbog dugogodišnjeg odnosa HNS-a prema klubu.

'Bijeli' su, podsjetimo, prezentirali svojih sedam zahtjeva prema krovnoj nogometnoj organizaciji, ispunjenje kojih je bio preduvjet da bi se eventualno uključili u organizaciju ovog dvoboja kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Vaša reakcija na temu