Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gustafsson: Vidjet ćemo hoće li Krovinović krenuti od prve minute

Gustafsson: Vidjet ćemo hoće li Krovinović krenuti od prve minute

Znamo da je Tobol jak u prekidima, obratili smo pažnju na to

Pred Hajdukom je u četvrtak prvi europski ispit ove sezone. U 21 sat na Poljud stiže kazahstanski Tobol u prvom susretu drugog pretkola Konferencijske lige.

- Čekali smo dugo ovu utakmicu. Rekao sam nakon Lokomotive da moramo rasti kao momčad. Moramo napraviti sve što je moguće da prođemo dalje. Nema veze jesmo li favoriti ili ne - rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson, a zatim dodao:

- Analizirali smo golove koje smo primili protiv Lokomotive. Znamo da je Tobol jak u prekidima, obratili smo pažnju na to. Imaju iskustva i dolaze s dosta samopouzdanja jer nisu poraženi od travnja. Moramo biti oprezni jer posjeduju individualnu kvalitetu. 

Na Poljud se vraćaju i navijači...

- Drago mi je i znam da će nam trebati njihova podrška, da Poljud gori sutra.

Hoće li Krovinović zaigrati od prve minute?

- Stigao je u ponedjeljak. Sretni smo što je došao. Riječ je o vrlo kvalitetnom igraču. Vidjet ćemo hoće li krenuti od prve minute. 

Čekaju vas tri teške utakmice u tjedan dana?

- Svaka će utakmica biti teška. Čeka nas zgusnut raspored, ali na to se moramo naviknuti kako bi postigli uspjeh. Sigurno ćemo u ove tri utakmice mijenjati igrače.

Kakvu utakmicu očekujete?

- Teško je reći. Moramo se fokusirati na sebe i biti spremni na svaki scenarij.

Hoće li Hajduk napasti od početka?

- Očekujem da će nam navijači pomoći da na dobar način uđemo u utakmicu. Moramo napadati od prve minute, a onda ćemo vidjeti kako će se utakmica razviti - zaključio je Gustafsson.

Vaša reakcija na temu