Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Guste Santini podnio neopozivu ostavku na mjesto člana Hajdukova Nadzornog odbora!

Guste Santini podnio neopozivu ostavku na mjesto člana Hajdukova Nadzornog odbora!

Istina, je, podnio sam ostavku, svi imamo svoje stavove i principe, postoji nešto što ne možete prihvatiti - rekao nam je Santini

Guste Santini je jutros podnio neopozivu ostavku na mjesto člana Hajdukova Nadzornog odbora. Vijest nam je potvrdio sam Santini...

- Istina, je, podnio sam ostavku. Svi imamo svoje stavove i principe, postoji nešto što ne možete prihvatiti - rekao nam je Santini.

Naravno da nas je zanimao konkretan razlog, ova vijest je ipak veliko iznenađenje...

- Svi mi imamo različite principe. Ja sam tražio da se sjednica NO ne održi, a ona se svejedno održala. Dva dana sam razmišljao što da učinim, a onda sam odlučio: 'Gospodo, neću dalje sudjelovati u toj priči'. Želim vam sreću u daljnjem radu. Imam svoje principe kojih ću se tvrdoglavo držati.

Upitali smo Santinija bi li danas napravio isto glede smjene Marina Brbića...

- Da me i danas pitate, isto bih napravio. Gospodin Brbić nije prihvatio moje argumentirano mišljenje i otud moje iskazano nepovjerenje.

Na kraju je još Santini poželio Hajduku i preostalim članovima NO sreću u daljnjem radu.

Vaša reakcija na temu