Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: atalanta.it HAJDUČKO SRCE: 'Javio se iz najugroženijeg dijela Italije i donirao za KBC Split'

HAJDUČKO SRCE: 'Javio se iz najugroženijeg dijela Italije i donirao za KBC Split'

Prethodno je uplatio i za bolnicu u Bergamu

Mario Pašalić se javio iz Bergama i uključio u akciju 'Dišimo kao jedno', koju organiziraju Hajduk i Humanitarni klub navijača Hajduka 'Bilo srce'. Prvotimac Atalante je tako donirao sredstva koja će se upotrijebiti za opremanje intenzivne njege Zavoda za ortopediju i traumatologiju KBC-a Split koja služi za skrb najtežih bolesnika zaraženih koronavirusom.

Pašalić se trenutno nalazi u Bergamu, u najugroženijem dijelu Italije, regije iz koje svakodnevno stižu strašne brojke osoba zaraženih i preminulih od koronavirusa. On je, zajedno s još nekolicinom prvotimaca Atalante, uglavnom stranaca, smješten u izolaciju u kamp svog kluba, dok su domaći igrači još po prestanku aktivnosti otišli svojim kućama.

No, svi zajedno, cijeli klub je zajedno s glavnim sponzorom Radici Group sudjelovao u prikupljanju sredstava i opskrbi za sve bolnice u Lombardiji, a Mario je, o čemu su pisali i talijanski mediji, još i privatno donirao sredstva za bolnicu u Bergamu. Situacija je tamo jako teška, no kada je čuo da je i Hajduk pokrenuo akciju, te da se skupljaju sredstva i za KBC Split, već prvog dana se javio iz Italije.

Ovo nisu dani za priču o nogometu, igri Atalante ili plasmanu u četvrtfinale Lige prvaka, ali 'Hajdučko srce' se može pokazati i izvan terena, te podržati ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju svog bivšeg kluba. 

Vaša reakcija na temu