Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Hajduk  je donio odluku o produženju kolektivnog godišnjeg odmora radnoj zajednici

Hajduk je donio odluku o produženju kolektivnog godišnjeg odmora radnoj zajednici

Klub poštuje i prati odluke i naputke nadležnih institucija te će u propisanom razdoblju raditi samo najnužnije službe

HNK Hajduk je, sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u kojoj, među ostalim, stoji da se u idućih 30 dana obustavljaju sva sportska natjecanja i organizirani treninzi, donio odluku o produženju kolektivnog godišnjeg odmora radnoj zajednici HNK Hajduk zaključno s prestankom posebnih okolnosti uzrokovanim koronavirusom SARS-CoV-2. 

Klub poštuje i prati odluke i naputke nadležnih institucija te će u propisanom razdoblju raditi samo najnužnije službe (održavanje travnjaka) potrebne za funkcioniranje Kluba sve do trenutka promjena daljnjih okolnosti.

- Još jednom apeliramo na sve građane da poštuju odluke stručnjaka i nadležnih tijela kako bi maksimalno smanjili mogućnost zaraze i širenje koronavirusa. Nadamo se kako će se ova situacija što prije primiriti, a do tada ostanite u svojim domovima sa svojim bližnjima. Poštujmo propisane mjere, pokušajmo se ponašati u skladu s naputcima i uvjereni smo da ćemo ubrzo svi zajedno biti na Poljudu i ostalim stadionima diljem Hrvatske - poručio je predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(61088, "");
Pregledaj komentare