Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr HAJDUK DANAS IGRA U KUPU Jakoliš: U Austriji nisam imao dobra iskustva protiv drugoligaša i trećeligaša, ali mislim da će sada biti drugačije

HAJDUK DANAS IGRA U KUPU Jakoliš: U Austriji nisam imao dobra iskustva protiv drugoligaša i trećeligaša, ali mislim da će sada biti drugačije

Trener Damir Burić je doma ostavio Caktaša, Bradarića, Nejašmića, Simića, Posaveca...

Marin Jakoliš je uoči utakmice Kupa protiv Mladosti u Petrinji (danas, 15.30 sati) rekao::

- Svi znamo kakav je Hrvatski kup. To je natjecanje u kojemu se svašta može dogoditi, ali mi idemo u Petrinju pobijediti. Ne znam puno o protivniku, ali idemo proći dalje.

Na upit je li već igrao protiv niželigaša u Kupu je odgovorio:

- U Austriji sam igrao protiv drugoligaša i trećeligaša, nisam imao dobra iskustva jer smo dva-tri puta ispali, ali mislim da će u ovom slučaju biti drugačije i da će biti pobjeda.

Trener Damir Burić je doma ostavio Caktaša, Bradarića, Nejašmića, Simića, Posaveca...

- Trener najbolje zna tko treba, a tko ne treba igrati. On će odlučiti o sastavu.

Još čeka službeni prvijenac u bijelom dresu.

- Naravno da težim tome da zabijem pogodak i da pobijedimo. Nadam se da će gol doći što prije.

I Kup je prilika za trofej...

- Mi našom igrom možemo doći do trofeja. Ako nastavimo ovako, onda nema neke velike prepreke. Kao momčad smo trenutno fokusirani na Petrinju, a nakon toga ćemo se opet okrenuti prvenstvenim obavezama i pokušati ih odraditi kako treba - zaključio je Jakoliš.

Vaša reakcija na temu