Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Hajduk danas na praznom Poljudu kreće u nastavak borbe za drugo mjesto (UŽIVO, 20 sati)

Hajduk danas na praznom Poljudu kreće u nastavak borbe za drugo mjesto (UŽIVO, 20 sati)

Tijek susreta možete pratiti na Dalmatinskom portalu

Nakon 89 dana Hajduk se vraća prvenstvenim obvezama. Skoro tri mjeseca prošla su od posljednjeg ogleda u HNL-u i poraza od Rijeke na Rujevici. Pred 'bijelima' je danas u 20 sati ogled 27. kola HNL-a protiv Intera. Do kraja sezone ostalo je još deset kola, a Hajduk je na četvrtom mjestu s 45 bodova, dva manje od Rijeke koja drži drugu poziciju i mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. 


Publike neće biti, još uvijek su na snazi posebne epidemiološke mjere, a i da nisu, gledatelja ne bi bilo. Hajduk će protiv Intera odraditi jednu od dvije utakmice kazne bez gledatelja. Inter je korona pauzu iskoristio za promjenu na klupi. Na klupu 'Diva iz predgrađa' Željka Petrovića zamijenio je Tomislav Ivković

Igor Tudor zbog žutih kartona ne može računati na Marina Jakoliša, dok probleme s ozljedom ima Kristian Dimitrov te bi od prve minute mogao zaigrati Mario Vušković. Na lijevoj strani bi umjesto kartoniranog Jakoliša svoje mjesto mogao naći Ivan Dolček. Očekuje se i nastup Jakova Blagaića od prve minute. 

Mogući sastav Hajduka: Posavec, Ismajli, Vušković, Mujakić, Juranović, Dolček, Hamza, Jradi, Blagaić, Caktaš, Jairo.

Glavni sudac ogleda na Poljudu je Zdenko Lovrić iz Đakova, a pomagat će mu Goran Pataki, također iz Đakova, te Goran Perica iz Šibenika. Četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. U VAR sobi će biti Ivan Bebek iz Rijeke i Miro Grgić iz Osijeka.

Tekstualni prijenos s Poljuda možete pratiti na Dalmatinskom portalu, a sponzor je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu