Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr UŽIVO (17.05) Hajduk dočekuje Goricu, vraća se Livaja, Gustafsson bez prava na kiks

UŽIVO (17.05) Hajduk dočekuje Goricu, vraća se Livaja, Gustafsson bez prava na kiks

Utakmica 13. kola Prve HNL

Nakon poraza u Šibeniku pred Hajdukom je novi ispit. Na Poljud danas (17.05 sati) u 13. kolu HNL-a stiže Gorica. Momčad koju vodi nekadašnji igrač Hajduka Krunoslav Rendulić u Split stiže kao šestoplasirana momčad lige, a u dosadašnjih susreta ostvarili su pet pobjeda, dva remija i pet poraza. 

Trener Hajduka Jens Gustafsson svjestan je važnosti ovog susreta. Ishod utakmice s Goricom mogao bi usmjeriti njegovu budućnost na Poljudu. U momčad se nakon odrađene suspenzije zbog kartona vraća Marko Livaja, ali Šveđanin ima dosta problema s ozljedama. Sigurno neće biti Krovinovića, Vukovića, Čuića. Još od ranije izvan stroja su Posavec i Eduok, a upitan je nastup Eleza i Mlakara

Mogući sastav Hajduka: Kalinić, Lovrencsics, Simić, Katić, Melnjak, Fossati, Atanasov, Sahiti, Biuk, Livaja, Ljubičić.

Glavni sudac utakmice je Ante Čuljak iz Zagreba, pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Dino Knez iz Osijeka, a četvrti sudac je Ivan Vučković iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca je Marjan Tomas iz Osijeka. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu