Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Hajduk ide u Rijeku bez Jradija i Caktaša, ali jači za Bradarića?

Hajduk ide u Rijeku bez Jradija i Caktaša, ali jači za Bradarića?

Sutra je zadnji dan prijelaznog roka

Bassel Jradi i Mijo Caktaš neće moći nastupiti u dvoboju sljedećeg kola protiv Rijeke. Prvome je sudac Batinić pokazao dva žuta, odnosno crveni karton i to potpuno nezasluženo jer je na Jradiju napravljen prekršaj za jedanaesterac, a zaradio je žuti za simuliranje. Caktaš je dobio treći žuti karton, te također mora pauzirati.

Dobra vijest je što se nazire pozitivan rasplet glede dolaska na posudbu Filipa Bradarića iz Cagliarija. Priča je, kako se i očekivalo, ušla u finiš prijelaznog roka, ali očekuje se da će sve biti riješeno do sutra u 16 sati, za kada su Hajdukovi čelnici sazvali presicu na temu prijelaznog roka. 

Dakle, bude li se sve do kraja razvijalo prema očekivanjima, 'bijeli' bi već za Rijeku trebali dobiti pravo pojačanje u sredini terena.

Vaša reakcija na temu