Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Hajduk Marijanu Pušniku na odlasku isplaćuje čak 580.000 kuna!

Hajduk Marijanu Pušniku na odlasku isplaćuje čak 580.000 kuna!

'Bijeli' su dogovorili raskid po uvjetima koji su zadovoljili slovenskog trenera

Marijan Pušnik više nije trener Hajduka, a službeno je rečeno da je napravljen sporazumni raskid s trenerom.

No, neće Slovenac na odlasku koštati 'bijele' samo tri plaće, već je dogovoreno da mu se isplati 580.000 kuna u dvije rate po 290.000 kuna, od kojih mu druga sjeda na račun sredinom siječnja 2017. godine.

Legendarna je izjava Ćire Blaževića, koji je jednom nakon smjene i pitanja je li mu to teško palo odgovorio:

- Da, sine, teško mi je, ali mi je ipak malo lakše kada se sjetim stanja svog računa u švicarskoj banci.

Predsjednik Ivan Kos već ima rješenje za novog trenera jer se ionako planiralo mijenjati Pušnika u prosincu, a dok se ne otkrije tko je to, kažimo i da su ruku za isplatu ovolike odštete Pušniku digli nadzornici Šalinović, Marasović i Krnić, koji imaju većinu 3:2 u odnosu na Kosora, koji im je vječna opozicija, te Marinova koji već neko vrijeme nije s njima na istoj valnoj duljini, iako je, poput Santinija, bio jedna od ključnih karika 'nadzorničkog prevrata' s kraja prošle sezone. 

Vaša reakcija na temu