Foto: hajduk.hr Hajduk nagradio člana broj 10.000: 'Prvi put u životu sam nešto dobio'

Hajduk nagradio člana broj 10.000: 'Prvi put u životu sam nešto dobio'

Uručen mu je i dres s brojem 12 i natpisom 'Tebi pripadam'

Prije nešto više od tjedan dana Hajduk je prešao brojku od 10.000 članova u 2020. godini. Do toga broja došlo se nikada ranije, a kao i prošle godine jubilarne članove očekuju nagrade i iznenađenja. Prvi ovogodišnji jubilarni član je Tomislav Ujević koji je danas s prijateljima posjetio Poljud gdje ih je u trofejnoj sali dočekao predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić. 

Hajduk je Tomislavu i prijateljima poklonio razgledavanje Poljuda, a uručen mu je i dres s brojem 12 i natpisom 'Tebi pripadam' što je slogan pod kojim ove godine navijači iskazuju svoju vjernost Klubu.

- Prvi put u životu sam nešto dobio i zato mi je posebno drago što poklon stiže od Hajduka. Kada sam čuo da ću dobiti poklon i da povedem prijatelje brzo smo odlučili da možemo zanemariti posao na par sati jer posjet Poljudu u ovakvoj prigodi se ne propušta - uzbuđeno je prepričavao 10.000. član Tomislav Ujević.

Tomislav je i objasnio što za njega znači biti član Hajduka.

-  To je moj grad, moj Klub i jednostavno se osjećam dužnim da budem član svake godine, a i vjerujem da ti novci od članstva idu za neke dobre svrhe - dodao je 10.000. član.  

Nakon uručivanja poklona i predsjednik Marin Brbić prokomentirao je članstvo u 2020. godini.

-  Ove godine već imamo skoro 12.000 članova što je jako dobra brojka. Nadam se da će ta dinamika biti još bolja i očekujem značajan broj do rođendana. Vjerujem da je veliki razlog i odluka Kluba da se sredstva od članarina ove godine namjenski koriste za izgradnju kampa što članovi i prepoznaju - rekao je predsjednik Marin Brbić.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57373, "");
Pregledaj komentare