Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Hajduk nam odgovorio na upit: 'Do daljnjega smo onemogućili komentiranje na društvenim mrežama s ciljem zaštite igrača...'

Hajduk nam odgovorio na upit: 'Do daljnjega smo onemogućili komentiranje na društvenim mrežama s ciljem zaštite igrača...'

'Svjedoci smo sve češćih verbalnih prijetnji, govora mržnje i diskriminacije na društvenim mrežama'

Hajduk je danas prvi put ugasio opciju komentara ispod vijesti koju je objavio na društvenim mrežama. Radi se o objavi u kojoj se opraštaju od Ivana Perišića. Na Poljud smo poslali upit o ovoj odluci, je li to jednokratno, evo službenog odgovora:

'Kao nogometni klub poštujemo sportska načela i slobodu izražavanja, kako na terenu tako i izvan njega. Nažalost, svjedoci smo sve češćih verbalnih prijetnji, govora mržnje i diskriminacije na društvenim mrežama, stoga smo s ciljem zaštite igrača i ugleda Kluba do daljnjega onemogućili komentiranje na službenim stranicama HNK Hajduk Split'.

Neslužbeno još doznajemo da se već neko vrijeme razmišlja o tome, s obzirom na gnjusne uvrede pojedinim igračima (npr. Kaliku nakon Istre), te su se odlučili povući ovaj potez.

Vaša reakcija na temu