Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduk odbio pustiti Milana Bandića u svečanu ložu protiv Maccabija nakon čega je dolazak otkazao i Ivo Baldasar!

Hajduk odbio pustiti Milana Bandića u svečanu ložu protiv Maccabija nakon čega je dolazak otkazao i Ivo Baldasar!

Dvojica političkih partnera su uoči nadolazećih izbora htjeli u ložu, ali jednome to 'bijeli' nisu dozvolili

Hajduk ne pušta Milana Bandića u ložu za utakmicu protiv Maccabija! Eto najnovije vijesti s Poljuda. Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, Bandićev partner za predstojeće izbore, želio je u društvu zagrebačkog gradonačelnika, ali i čovjeka koji je bio jedan od ključnih oslonaca tijekom uspona Zdravka Mamića, iz lože pogledati dvoboj s Izraelcima, ali to neće ići.

Baldasaru su, da ne bude zabune, vrata lože otvorena, ali uz poruku:

- Bandić ne može!

To je razljutilo Baldasara, koji je, doznavši za odluku s Poljuda, odlučio ne doći na susret s Maccabijem.

Podsjetimo, Hajduk je pred utakmicu s Oleksandrijom odbio pustiti u ložu Antu Kulušića, člana IO HNS-a i jednoga od najvjernijih Mamićevih suradnika.

A ne treba više ni napominjati da je Zdravku Mamiću zabranjen dolazak u poljudske lože još od dana kada je provocirao tijekom derbija Hajduka i Dinama, nakon čega je došlo do sukoba s Ivom Begom

Vaša reakcija na temu