Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr Hajduk potpisao novu sponzorsku suradnju s Adriatic osiguranjem

Hajduk potpisao novu sponzorsku suradnju s Adriatic osiguranjem

Tvrtka Adriatic osiguranje ulazi u najviši rang sponzora

U Trofejnoj sali na Poljudu svečano je potpisan novi sponzorski ugovor s tvrtkom Adriatic osiguranje na razdoblje od tri godine. Tvrtka Adriatic osiguranje ulazi u najviši rang sponzora Kluba. Ugovor je u ime HNK Hajduk potpisao predsjednik Uprave Marin Brbić, a u ime Adriatic osiguranja predsjednik Uprave Goran Jurišić uz kojeg je bio nazočan i Neven Penjak, direktor podružnice Split. 

Predsjednik Marin Brbić prilikom potpisa ugovora istaknuo je činjenicu da se naša obitelj sponzora i partnera širi iz dana u dan. 

- Hvala Adriatic osiguranju što su prepoznali brand Hajduka kao platformu u koju žele ulagati i s kojom žele surađivati, ovim potpisom postaju jedan od pet najvećih sponzora HNK Hajduk. Nadamo se da je ovo samo prva stepenica u našoj budućoj višegodišnjoj suradnji za koju smo uvjereni kako će se razvijati na obostrano zadovoljstvo. Najveći dio ovog sponzorskog ugovora bit će namijenjen ulaganju u budućnost Kluba, odnosno Akademiju HNK Hajduk 'Luka Kaliterna' i to je ono što me najviše raduje i što s ponosom možemo istaknuti - kazao je predsjednik Uprave HNK Hajduk prilikom potpisa ugovora.

Predsjednik Uprave Adriatic osiguranja Goran Jurišić istaknuo da su mu ovim sponzorskim ugovorom, pored poslovne suradnje i kontinuiranog ulaganja Adriatic osiguranja u sport, ostvarene i ambicije kao strastvenom navijaču. 

- Iznimno mi je drago što mogu biti dio Hajduka, dosad kao vjerni navijač, a odsad i kao ponosni sponzor ispred Adriatic osiguranja. Želimo vratiti zajednici u kojoj živimo i radimo, a posebno onoj u kojoj ostvarujemo dio našeg uspjeha. Podsjećam da je Adriatic osiguranje osnovano upravo u Splitu. Želja mi je da plovimo zajedno do samog vrha i željenog uspjeha. Uz maksimalan trud i zalaganje, predanim radom, iz iskustva Adriatica, uspjeh je zagarantiran - zaključio je gospodin Jurišić.

Adriatic osiguranje već 27 godina pruža više od 150 vrsta osigurateljnih proizvoda kroz cjelovitu, brzu i efikasnu uslugu. Uspjeh temelji na promišljenoj strategiji, inovativnom i dinamičnom pristupu i orijentiranosti na klijente, što je rezultiralo zauzimanjem 3. mjesta na ljestvici neživotnih osiguranja. Ove godine Adriatic je napravio veliki poslovni iskorak na tržište Europske unije i proširio svoje poslovanje na tržište Republike Italije, otvorivši zastupstva u Trstu i Udinama.

Vaša reakcija na temu