Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Hajduk potpisao novu suradnju: 'Vulkan je među top 10 naših sponzora'

Hajduk potpisao novu suradnju: 'Vulkan je među top 10 naših sponzora'

Drago nam je da su prepoznali Hajduk kao marketinšku platformu u jačanju tržišne uloge - rekao je Brbić

Hajduk je potpisao novu sponzorsku suradnju s Automat klubovima Vulkan. Novi sponzorski ugovor 'bijelih' potpisan je na godinu dana s mogućnošću produženja na još jednu godinu. Ugovor je u ime Hajduka potpisao predsjednik Uprave Marin Brbić, a u ime International Evone d.o.o. direktor i član Uprave Andrei Apollonov

- Veliko mi je zadovoljstvo što je naša obitelj bogatija za još jednog člana. Potpisivanjem ugovora Automat klubovi Vulkan ulaze među top 10 naših sponzora. Drago nam je da su prepoznali Hajduk kao marketinšku platformu u jačanju tržišne uloge. Vjerujemo da će dijeliti naše ambicije kao dugoročan partner te da ćemo kroz nadolazeće vrijeme imati koristi od zajedničkog djelovanja. Hajduk usprkos zahtjevnoj gospodarskoj situaciji čini sve da zadrži i proširi obitelj sponzora i partnera kluba - poručio je predsjednik Brbić prilikom potpisivanja ugovora.


- Zahvaljujem Hajduku i g. Brbiću na povjerenju koje su nam iskazali. Hajduk je istinski naš najveći brend i to ne samo sportski već i društveni. Zato je nama uistinu drago imati takvog ne samo partnera već prijatelja kao što je HNK Hajduk Split - konstatirao je Apollonov.

Vaša reakcija na temu