Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DANAS PROTIV ENGLESKE: Hajduk poželio hrvatskoj reprezentaciji puno uspjeha!

DANAS PROTIV ENGLESKE: Hajduk poželio hrvatskoj reprezentaciji puno uspjeha!

'Bijeli' odaslali poruku podrške uoči prvog sučeva zvižduka

Hajduk je na dan utakmice Hrvatske i Engleske objavio sljedeće:

- Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji želimo puno uspjeha na Europskom prvenstvu.

Još nakon Rusije i SP-a  je tema bila zašto Hajduk ne želi čestitati hrvatskoj reprezentaciji na srebru, a sada je s Poljuda poruka podrške stigla uoči prvog sučeva zvižduka na Euru.

Inače, Hrvatska će u akciju trećeg dana Europskog prvenstva. Protivnik izabranicima Zlatka Dalića je jedan od favorita Eura. Susret se igra na Wembleyju u 15 sati, a Englezi su željni revanša nakon što ih je Hrvatska svladala u polufinalu Svjetskog prvenstva 2018. godine.

- Svjesni da igramo veliku utakmicu protiv velike momčadi i opasnost će vrebati sa svih strana, na obje strane. Želimo biti kompaktni, borbeni, pokazati zajedništvo i moć na terenu. Naravno da se nećemo doći samo braniti, želimo dobar start i samopouzdanje za nastavak natjecanja, ali zaista očekujem tešku utakmicu, koja će se lomiti u detaljima. Mi želimo kroz posjed lopte stvarati prilike i to iskoristiti, ali ponavljam, bit će jako teško i toga smo svjesni - rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić u najavi utakmice.

Bit će zanimljivo vidjeti koji će sastav Dalić izabrati za susret s Englezima, a posebno intrigira pozicija lijevog beka na kojem bi mogao zaigrati Joško Gvardiol. 

U Splitu je organizirano gledanje na velikom ekranu u Fan-zoni u bašti Zvončac.


Vaša reakcija na temu