Hajduk predstavio novi kalendar, a tema je 40 godina Poljuda

Hajduk predstavio novi kalendar, a tema je 40 godina Poljuda

Gradski stadion izgrađen je 1979. godine

Hajduk je predstavio novi kalendar. Tema ovogodišnjeg Hajdukovog kalendara je '40 godina Hajduka na stadionu Poljud (1979. – 2019.)' te je svima poznata 'Poljudska ljepotica' prikazana kroz 12 atraktivnih fotografija s našim prvotimcima.

- Gradski stadion, izgrađen 1979. godine, u prelijepom dijelu grada, Poljudu. U svoj svojoj raskoši, u obliku školjke, uklapa se, baš kao da je tu od davnina, u vizure mediteranskog miljea, do kojeg gotovo dopiru morski valovi. Arhitektonski je to objekt koji funkcionalnošću i tehničkim značajkama spada u vrh svjetskih standarda i ponosno se može nositi sa stadionima izgrađenim diljem svijeta. Tu su se smjenjivali brojni događaji, susreti sportaša Mediterana, obarali rekordi u atletici, tu je Hajduk ugošćavao europske i svjetske momčadi. Tu se navijalo, tu se radovalo i tugovalo, jer Hajduk ima temperamentnu navijačku publiku, mediteranski otvorenu, prkosnu - poručili su iz Hajduka.

Kalendar će se prodavati po cijeni od 40 kuna te danas kreće ekskluzivna prodaja u Tommy prodavaonicamaOd srijede 12. prosinca, osim u Tommy prodavaonicama, službeni kalendar moći ćete pronaći i u Fan shopu Poljud i Fan shopu Grad, zatim službenom web shopu, u prodavaonicama partnera Cro fan shop te na prodajnim mjestima Tiska.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14