Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Hajduk raskida s dvojicom igrača, a Ćalušić ipak ostaje na Poljudu

Hajduk raskida s dvojicom igrača, a Ćalušić ipak ostaje na Poljudu

Postaju prvotimci novog prvoligaša

Tonio Teklić i Michele Šego postaju igrači Varaždina. Hajduk na njih više ne računa, te raskidaju ugovor i prelaze u redove novog prvoligaša, a 'bijeli' će se ugraditi u postotak od sljedećeg transfera.

Podsjetimo, Varaždin se vratio u 1. HNL i na krilima posuđenih igrača s Poljuda, među kojima su bili Teklić i Šego. Varaždinci su ih svakako željeli zadržati, a na Poljudu ih nisu vidjeli kao pojačanja za aktualni kadar, te je ovakav rasplet, može se reći i očekivan.

'Bijeli' su imali na posudbi i igrače u slovenskom Radomlju, odakle smo objavili da Ivan Ćalušić odlazi s Poljuda. No, točna vijest je da njega Hajduk želi zadržati, ugovor će mu biti produljen.

Dakle, Ćalušić ostaje igrač Hajduka, a Teklić i Šego postaju prvotimci Varaždina, gdje su danas otišli na prozivku.

Vaša reakcija na temu