Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduk se zbog krađe prvenstva žalio UEFA-i, juniori startali pobjedom

Hajduk se zbog krađe prvenstva žalio UEFA-i, juniori startali pobjedom

Krenulo je novo natjecanje

Hajduk se žalio UEFA-i zbog krađe prvenstva, odnosno odluke HNS-a da u juniorsku Ligu prvaka ide Dinamo, a ne Hajduk.

Podsjetimo, korona je prekinula prvenstvo Prve HNL za juniore, a u tom trenutku se Hajduk nalazio na prvom mjestu s utakmicom više i dva boda više od Dinama. Hajdukovi juniori osvojili su i jesenski naslov prvaka, u jedinom direktnom srazu ove sezone svladali su Dinamo rezultatom 1:0 te su u ukupnom zbroju imali za 11 pogodaka bolju gol razliku od drugoplasiranog Dinama. No, Hrvatski nogometni savez je odlučio da će Dinamo igrati Ligu prvaka, a ne Hajduk.

'Bijeli' se i dalje ne mire s tom sramotnom odlukom, a u međuvremenu je počelo novo prvenstvo, gdje su juniori na gostovanju pobijedili Slaven Belupo sa 2:1, a pogotke za 'bijele' postigli su Marin Ljubičić i Stipe Biuk

Vaša reakcija na temu