Hajduk ugostio malog Tomu, zvijezdu fotografije koja je obišla svijet

Hajduk ugostio malog Tomu, zvijezdu fotografije koja je obišla svijet

Na poklon je dobio komplet prvog dresa 'bijelih' i loptu s potpisima svih igrača

Gotovo 870 tisuća lajkova sakupila je fotografija malenog Tome Efendića s utakmice Hajduk - Lokomotiva koju je snimio Hajdukov službeni fotoreporter Robert Matić

Slika je skupila rekordan broj lajkova i na službenom Instagramu Hajduka (preko 20 tisuća), a zvijezdu fotografije ugostili su danas 'bijeli' na Poljudu zajedno s majkom Marijom i tatom Antom koji nisu skrivali oduševljenje dolaskom, ali i iznenađenje da je čitav svijet zaluđen malim Tomom i njegovim osmijehom zbog kojeg je skupio obožavatelje diljem kugle zemaljske. Brojni bivši i sadašnji igrači Hajduka, podijelili su i lajkali fotografiju, zajedno s nekoliko hrvatskih reprezentativaca, ali i svjetskih nogometaša. 


- Zaista smo iznenađeni koliki je odjek uzela ova fotografija, vidjeli smo kako se penje broj lajkova i pozitivnih komentara iz minute u minutu. Ovo je Tomi bila prva utakmica na Poljudu i ujedno i prva fotografija objavljena na društvenim mrežama. Do sada nismo nikada objavili javno njegovu fotografiju, a prva je odmah postala viralni hit. Hvala fotografu Robertu Matiću koji je uhvatio kadar za povijest - ispričali su Tomini roditelji, inače veliki navijači Hajduka koji ne propuštaju utakmice Bijelih na Poljudu.


Mali Toma je na Poljud stigao u Hajdukovoj majici, a za poklon je dobio komplet prvog dresa Bijelih i loptu s potpisima svih igrača.


Stanko Jurić, Darko Nejašmić, Josip Juranović, Samuel Eduok... - svaki od njih htio se za uspomenu fotografirati s nasmiješenim mališanom koji je osvojio srca nogometnih zaljubljenika diljem svijeta...Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49768, "");
Pregledaj komentare