Foto: Robert Matić / hajduk.hr HAJDUK O DUGOPOLJSKOM SASTANKU: 'Razgovaralo se, među ostalim, o imenovanju predstavnika NSŽSD u Komisiju za suce'

HAJDUK O DUGOPOLJSKOM SASTANKU: 'Razgovaralo se, među ostalim, o imenovanju predstavnika NSŽSD u Komisiju za suce'

O pitanju Povjerenika razgovarat će se nakon što se riješi pitanje Komisije

Hajdukov predsjednik Marin Brbić i dopredsjednik Lukša Jakobušić sastali su se u Dugopolju s predstavnicima HNS-a i Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske. Evo priopćenja povodom tog sastanka:

'U Dugopolju je danas poslijepodne održan radni sastanak, s naglaskom na reformu sudačke organizacije, a na kojem su sudjelovali predstavnici Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske i Hrvatskog nogometnog saveza. HNK Hajduk je sudjelovao kao aktivni promatrač na poziv NSŽSD.

U ime HNS-a sastanku su prisustvovali izvršni direktor Marijan Kustić i tajnik Vladimir Iveta. U ime Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske nazočili su predsjednik Marko Erceg te dopredsjednici Mijo Šuto i Mario Smodlaka. HNK Hajduk su predstavljali predsjednik Uprave Marin Brbić i dopredsjednik Lukša Jakobušić.

Razgovaralo se, među ostalim, o imenovanju predstavnika NSŽSD u Komisiju za suce. Važno je napomenuti da Izvršni odbor HNS-a imenuje Komisiju za suce prema regionalnom ključu, koja potom predlaže Povjerenika za određivanje sudaca HT Prve lige, a što na koncu potvrđuje Izvršni odbor HNS-a. Komisija određuje suce Elitne i Prve skupine i šalje ih Povjereniku na delegiranje za utakmice.
HNK Hajduk podržava zahtjev Županijskog saveza o imenovanju svog predstavnika u Komisiju, s naglaskom da za pozitivne promjene za koje se Klub zalaže ne treba proširenje, već potpuno nova osoba u Komisiji. O pitanju Povjerenika razgovarat će se nakon što se riješi pitanje Komisije. Ovo je bio prvi sastanak na ovu temu, a novi razgovori su planirani u što skorijem roku.'

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(50748, "");
Pregledaj komentare