Foto: Milan Šabić HAJDUKOV ROĐENDAN Jasmin Huljaj: Veseli nas pomak u igri koji je vidljiv

HAJDUKOV ROĐENDAN Jasmin Huljaj: Veseli nas pomak u igri koji je vidljiv

Vjerujem da će nas smjer koji smo zacrtali odvesti na put uspjeha i bolje budućnosti za Hajduk

Svečarska atmosfera povodom hajdukova 108. rođendana, bila je prigoda i da se novinarima obrati predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj.

- Vjerujem da će nas smjer koji smo zacrtali odvesti na put uspjeha i bolje budućnosti za Hajduk. Izražavam zahvalnost svima koji su davali podršku, od sponzora do zaposlenika i igračima koji daju srce na terenu - rekao je Huljaj, a onda dodao:

- Vraćamo se vrijednostima koje su iskonske, hajdučke. Hajdučko srce, odricanje, rad sa vlastitim kadrovima, razvoj vlastitih igrača. To je jedini pravi put za Hajduk.

Klub se danas odužio dvojici velikana, Frani Matošiću i Slavku Luštici.

- To je isto ono što ćemo stalno razvijati i ponavljati. To su hajdučke vrijednosti. Kroz zahvalu našim legendama i učenju iz povijesti možemo samo biti bolji u budućnosti.

Hoćete li takve vrijednosti pokušati usađivati i u mlađe naraštaje?

- To je ona vrijednost koja se u zadnje vrijeme možda i izgubila. Na njoj ćemo inzistirati i raditi. Kroz ovakva događanja i kroz stalno inzistiranje na tradiciji i povijesti vjerujem da će se to polako vratiti.

Koji je Hajdukov cilj do kraja sezone?

- Ja ne bih postavljao ciljeve. Pred trenera ne postavljamo nikakav presing niti ciljeve. Veseli nas pomak u igri koji je vidljiv. Ono što je bitno da momčad raste iz utakmice u utakmicu i da svaki igrač vidi sebe, da nalazi svoju poziciju. Ja sam izuzetno zadovoljan kako se stvari odvijaju. Ali, ciljeve nikakve nemamo u smislu osvajanja bilo čega.

Sigurno veseli preko 17.000 ljudi na prvoj utakmici na Poljudu?

- To je veliko priznanje. Podrška navijača kakvu Hajduk ima rijetka je i šire od Hrvatske, tako da se ponosimo našim navijačima. Njihov nastup, njihova ikonografija veseli svakoga na stadionu.

Neki će reći da bez Hajduka i hajdučke publike liga ne bi imala smisla. U prošlom kolu na svim se ostalim susretima skupilo manje od 4000 ljudi?

- Mi se ponosimo svojim navijačima - zaključio je Huljaj.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41466, "");
Pregledaj komentare