Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajdukov šal i zastava s prekriženim grbom HNS-a i na Machu Picchu

Hajdukov šal i zastava s prekriženim grbom HNS-a i na Machu Picchu

Navijači su poručili da su uz pionire 'bijelih' do zadnje kapi krvi

Četiri prijatelja iz Splita otrčali su maraton u Limi u Hajdukovim dresovima s brojevima 1, 9, 5 i 0, a sudjelovali su i na Inca Trail do drevnog grada Machu Picchu.

U ovoj priči je zanimljivo da je taj sveti grad Inka otkriven 1911. godine, baš kada je osnovan i Hajduk, a i sa 2.350 metara nadmorske visine je poslana poruka kontra HNS-a.

- Do nas u Peruu su došle vijesti o još jednoj nepravdi, vidjeli smo što se dogodilo našim pionirima, pa poručujemo da smo uz njih do zadnje kapi krvi! Ili jesmo ili nismo, al' uvik smo tu i uvik - jesmo! - rekao nam je Jakov Vlastelica Đala.

Vaša reakcija na temu