Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HAJDUKOV TRENER: Ne idemo u Španjolsku slikati se s igračima Villarreala i objaviti to na Instagramu!

HAJDUKOV TRENER: Ne idemo u Španjolsku slikati se s igračima Villarreala i objaviti to na Instagramu!

Sretan sam što smo prošli dalje, ali nisam najsretniji igrom

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas bio je zadovoljan nakon dvoboja protiv Vitorije.

- Znali smo da će utakmica biti teška. Imamo iskusne igrače, ali nemamo iskusnu momčad. Ova grupa igrača prvi put igra zajedno u Europi. Vitoria je dobra, mlada momčad. Da sve sezone igramo šest ili sedam utakmica u Europi...To nam nedostaje. Mnogo igrača nije moglo pokazati najbolje od sebe. Nismo uspjeli imati kontrolu. Vrlo sam sretan što smo prošli dalje. Čekaju nas dvije utakmice s top momčadi. Ali, nisam najsretniji igrom - rekao je Dambrauskas, a zatim dodao:

- Scene na kraju? Obje momčadi su željele proći dalje. Vitoria može biti ponosna na svoje navijače, kako ih bodre. Normalno je da ima tenzija.

Kako protiv Villarreala?

- Ovaj klub ima tradiciju, povijest i velike pobjede u prošlosti. Ne idemo u Španjolsku slikati se s igračima Villarreala i objaviti to na Instagramu. Idemo se tamo nadigravati, vjerujem da nismo bez šansi. 

Za vikend slijedi Dinamo...

- Nije prvi put da imamo utakmicu za tri dana. Mi smo Hajduk. Igramo najveći hrvatski derbi. U četvrtak navečer ćemo odraditi trening, u petak još jedan. Imamo 23 igrača. Nećemo krenuti u utakmicu s manje igrača nego Dinama. Moramo respektirati klupski grb. Mislim da je ovo dobro vrijeme za biti igrač Hajduka.

Što ste pomislili nakon pogotka Vitorije?

- Nije prvi put da se to dogodilo. Znali smo da je njima jedan udarac dovoljan da zabiju. Zadovoljan sam što je to jedini pogodak koji smo primili, ali nisam zadovoljan kako smo izgledali na terenu. Vitoria nas je natjerala da se branimo. To nije bio naš plan. Navijači? To je ljepota ovog kluba. Pokazali su koliko im klub znači. Nismo pobijedili, ali smo im dali priliku da vide Hajduk na velikom stadionu protiv velikog protivnika - zaključio je Dambrauskas. 

Vaša reakcija na temu