Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Hajdukov veznjak na meti Werdera i Verone, skauti pratili i Vuškovića

Hajdukov veznjak na meti Werdera i Verone, skauti pratili i Vuškovića

Krajem ljetnog prijelaznog roka su 'bijeli' za njega odbili ponudu

Stanko Jurić je na meti Verone i Werdera. Oba kluba su ga pratila u Puli, te su, kako doznajemo, bili zadovoljni viđenim. Podsjetimo, Jurić je krajem ljetnog prijelaznog roka imao službenu ponudu Udinesea od 1,4 milijuna eura, ali je Hajduk odbio jer su tada smatrali da im je jedan od ključnih igrača. Pretpostavlja se da mu je sada cijena otprilike u sličnim gabaritima.

Što se Marija Vuškovića tiče, on je odavno na meti više klubova iz Italije, no ponuda koja je prošle zime stigla na Poljud nije zadovoljavala Hajduk. Novost je da postoji jako ozbiljan interes iz Engleske, nema podataka o kojim ciframa se radi, ali je i predstavnik tog kluba bio na utakmici u Puli..

Vaša reakcija na temu