Hajdukova je prva želja Stanić, a ni Argurio nije za sobom zatvorio vrata

Hajdukova je prva želja Stanić, a ni Argurio nije za sobom zatvorio vrata

Tko će na mjesto sportskog direktora?

Mario Stanić je prva Hajdukova želja za mjesto sportskog direktora. S njim je, što je poznato, predsjednik Marin Brbić već obavio razgovor, a naredni dani će pokazati hoće li Stanić preuzeti funkciju na Poljudu ili ne.

Podsjetimo još jednom, on je praktički već bio jednom nogom na Poljudu za mandata predsjednika Jasmina Huljaja, kada je klupu trebao preuzeti Igor Tudor. No, doslovce preko noći je sve propalo, tadašnji predsjednik je iznenada promijenio mišljenje.

Kratko smo popričali i sa sada već bivšim šefom skauta Christianom Arguriom. On je ovako objasnio svoj odlazak:

- U Split me doveo tadašnji sportski direktor Saša Bjelanović. Bio sam šef skauta, ali i njegov pomoćnik. Nakon što je došlo do raskida suradnje između Hajduka i Bjelanovića, iz poštovanja sam odlučio podnijeti ostavku. Tako se to radi kod nas u Italiji. Na zamolbu predsjednika Brbića sam formalizirao svoju odluku nakon derbija protiv Dinama. Rastali smo se u jako korektnim odnosima.

Upitali smo ga bi li opet preuzeo funkciju u Hajduku da ga Brbić pozove.

- Ta sam vrata ostavio otvorenima. Sada je bilo normalno da odem kao prvi Bjelanovićev suradnik, ali ako bi predsjednik baš mene direktno htio za neku funkciju, tada je to neka sasvim druga priča. Uglavnom, rastali smo se prijateljski - kazao je Argurio. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54836, "");
29