Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HAJDUKOVA POJAČANJA ZA LIJEVI BOK: Stiže Pavić, a pokušava se dovesti i Čolinu iz Monaca!

HAJDUKOVA POJAČANJA ZA LIJEVI BOK: Stiže Pavić, a pokušava se dovesti i Čolinu iz Monaca!

Treba ovdje potcrtati i uvijek aktualnu mogućnost odlaska Bradarića

U Hajduk bi trebao doći Markus Pavić. S ovim lijevim bočnim igračem je praktički sve dogovoreno, makar nema službene potvrde.

Pavić je rođen prije 24 godine u Beču. Nogometni je put započeo u Austriji. Prošao je školu Austrije Beč, a branio je boje Admire Wacker. Tamo je, zanimljivo je, surađivao s Damirom Burićem, bivšim trenerom u Hajduka. Baš je iz Admire u ljeto 2017. stigao u Hrvatsku. Za Rudeš je u premijernoj HNL sezoni skupio 28 nastupa, a u ljeto prošle godine otišao je iz Zagreba. Nakon odlaska Španjolaca iz Rudeša otišla je i većina igrača, pa ni on nije bio iznimka. Put ga je odveo u Sochaux koji je također pod patronatom Španjolaca. No, u drugoj ligi Francuske nije se naigrao. Točnije, u polusezoni nije ubilježio nijedan nastup te je logičan korak bila promjena sredine. Protekle zime stigao je u Istru u kojoj je do kraja sezone odigrao 16 susreta.

Pavića računamo da je već dogovoren, a 'bijeli' rade i na angažmanu Davida Čoline iz Monaca!

Čolina će za nešto manje od mjesec dana proslaviti 19. rođendan. Nogometni je put započeo u Hrvatskom dragovoljcu, no vrlo brzo njegov talent vidjeli su u Dinamu te je stigao na Maksimir. Prošao je Dinamovu školu, a onda je prošlog ljeta odlučio otići. Ponuda nije manjkalo. Želio ga je Hoffenheim, želio ga je i Hajduk, no na koncu se odlučio za Monaco. Klub iz Kneževine platio je Dinamu 1.300.000 eura, a Čolina je postao stanovnik Monte Carla. Protekle je sezone nastupio za mladu momčad Monaca koja je igrala juniorsku Ligu prvaka. Prošao je sve hrvatske selekcije, a trenutno je član U-19 selekcije koju je donedavno vodio Ivan Gudelj.

Hajduk već danima komunicira s Monacom, ali još nema konačnog dogovora. Treba ovdje potcrtati i uvijek aktualnu mogućnost odlaska Domagoja Bradarića, gdje se smatra da je godinu mlađi Čolina adekvatna zamjena. Naravno, tu bi 'bijeli' obilato i zaradili jer na Poljudu računaju da se Bradarića može prodati i za više od 6 milijuna eura koliko je davao francuski Lille. Bradarić je trenutno na EP-u s U-21 reprezentacijom, gdje ima manju minutažu nego što se očekivalo (protiv Rumunja je ušao s klupe, kontra Francuske nije ni ulazio).

Kakav će biti konačan rasplet, tek treba vidjeti, u svakom slučaju je Hajduk ozbiljno zagrizao za Čolinu.

Vaša reakcija na temu